Статус: Чинне












ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА






Десята сесія







РІШЕННЯ













Від

30.09.2021

10-35







м.Черкаси







<









Про розміщення підрозділів департаменту освіти та гуманітарної політики в комунальних підприємствах, закладах освіти, культури та спорту, які знаходяться в його підпорядкуванні та користування приміщеннями між цими закладами







>









З метою оперативного вирішення питань щодо користування майном комунальних підприємств та закладів освіти, культури, спорту комунальної власності міста Черкаси та забезпечення якісного освітнього і виховного процесу, керуючись ст.25, ч.5 ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:


1. Надати згоду департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради безкоштовно розміщувати підрозділи цього департаменту (управління, відділи та інші), що не мають статусу юридичної особи та діють у складі даного департаменту, в комунальних підприємствах, закладах освіти, культури та спорту, підпорядкованих департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.


2. Керівникам комунальних підприємств та закладів освіти, культури, спорту, які відносяться до комунальної власності міста Черкаси та підпорядковані департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради, надавати першочергово в безкоштовне користування приміщення, спортивні зали і споруди відповідним комунальним підприємствам та закладам освіти, культури, спорту комунальної власності міста Черкаси, підпорядкованих вказаному департаменту, для проведення освітніх, культурних, спортивних заходів чи для розміщення закладів освіти, культури, спорту комунальної власності міста Черкаси.


3. Здійснювати оплату комунальних послуг за рахунок видатків, передбачених на утримання закладів освіти, культури та спорту, відповідних структурних підрозділів департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.





4. Відносини між комунальними підприємствами та закладами освіти, культури, спорту, що відносяться до комунальної форми власності та підпорядковані департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради, з метою проведення освітянських, культурних, спортивних заходів чи для розміщення закладів освіти, культури та спорту комунальної власності здійснювати на підставі договору по спільну діяльність».

5. Вважати такими, що втратили чинність: рішення Черкаської міської ради від 16.09.2010 №5-1083 «Про розміщення підрозділів департаменту освіти та гуманітарної політики в закладах освіти, культури та спорту, які знаходяться в його оперативному управлінні та користування приміщеннями між цими закладами» та зміни до нього, затверджені рішенням Черкаської міської ради від 24.01.2019 №2-3908.

6. Контроль за виконанням рішення покласти на департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради та постійну комісію міської ради з питань гуманітарної та соціальної політики (Холупняк К.О.).












Секретар міської ради





Юрій ТРЕНКІН