Статус: Чинне












ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА






Друга сесія







РІШЕННЯ













Від

24.12.2020

2-47







м.Черкаси







<









Про затвердження Програми фінансування заходів, пов’язаних із нагородженням міськими відзнаками громадян, трудових колективів на 2021-2025 роки







>









Відповідно до пункту 22 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 11 Бюджетного кодексу України, рішення виконавчого комітету Черкаської міської ради від 18.12.2007 № 1722 «Про складання паспортів місцевих програм», з метою заохочення та стимулювання трудових і творчих здобутків громадян, колективів підприємств, установ і організацій міста, активну участь у суспільному житті міської громади та високосвідому громадянську позицію, спрямованих на зміцнення економічної, соціальної, науково-освітньої, культурно-мистецької сфер міста, розбудову Черкас із розвиненими галузями охорони здоров’я, фізкультури і спорту, створення сучасної інфраструктури з забезпеченням комфортних умов проживання та дозвілля містян, привабливих для інвесторів та цікавих для туристів, меценатську, миротворчу, доброчинну діяльність, мужність і відвагу при захисті територіальної цілісності та незалежності України, врятуванні людей, ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та стихійного лиха тощо, Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:


1. Затвердити Звіт про виконання Програми фінансування заходів, пов’язаних із нагородженням міськими відзнаками громадян, трудових колективів на 2016-2020 роки за І півріччя 2020 року (додаток 1).

2. Затвердити Програму фінансування заходів, пов’язаних із нагородженням міськими відзнаками громадян, трудових колективів на 2021-2025 роки (далі – Програма, додаток 2), дія якої розпочинається з 01.01.2021.

3. Затвердити інформацію щодо визначення ювілейних дат, а також перелік державних, міських та професійних свят, до яких на адресу міського голови (за потреби) подаються клопотання про відзначення міськими нагородами, чи вітаннями (незалежно від форм власності) колективи підприємств, установ, організацій, у їх числі й громадських, фахівців різноманітних професій (додаток 3).

4. Усі витрати, пов’язані з виконанням цього рішення, здійснювати департаменту управління справами та юридичного забезпечення Черкаської міської ради (Гончар Ю.Г.) у межах кошторису Програми фінансування заходів, пов’язаних із нагородженням міськими відзнаками громадян, трудових колективів на 2021-2025 роки.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на начальника відділу «Патронатна служба» Черкаської міської ради Ткаченка О.О. та постійну комісію міської ради з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту (Майборода Л.В.).











Міський голова





А.В.Бондаренко



Додатки

2-47 24.12.20 додаток.doc