Статус: Чинне










ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА

Тридцять третя сесія

РІШЕННЯ










Від

01.12.2022

33-40







м.Черкаси







<









Про відмову у наданні дозволу на розроблення документації із землеустрою на земельну ділянку по пров. Робітничому, біля будинку № 7 громадянину Михалевичу Т.М. (вільна земельна ділянка)






>









Розглянувши заяву громадянина Михалевича Т.М., про надання дозволу на розроблення документації із землеустрою, враховуючи невідповідність місця розташування земельної ділянки вимогам містобудівної документації «Внесення змін до генерального плану міста Черкаси (Актуалізація)» затвердженої рішенням Черкаської міської ради від 13.05.2021 № 5-318, керуючись статтями 12, 118, 121, 122, 123 Земельного кодексу України та ст. 26 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:


1. Відмовити у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянину Михалевичу Тарасу Миколайовичу по пров. Робітничому, біля будинку № 7 (див. викопіювання з плану міста від 20.10.2022) орієнтовною площею 0,0500 га безоплатно у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), керуючись ч. 7 ст. 118 Земельного кодексу України, враховуючи невідповідність місця розташування земельної ділянки вимогам містобудівної документації міста Черкаси.

Враховуючи витяг з містобудівної документації міста Черкаси на визначення обмежень у використанні території для містобудівних потреб від 25.10.2022 № 8593-2 та згідно з містобудівною документацією «Внесення змін до генерального плану міста Черкаси (Актуалізація)», затвердженою рішенням Черкаської міської ради від 13.05.2021 № 5-318 на земельну ділянку по пров. Робітничому, біля будинку № 7 (див. викопіювання з плану міста від 20.10.2022) наявні містобудівні обмеження:

- реалізація містобудівної документації (територія зелених насаджень спеціального призначення);

- зона багатошарового городища;

- об’єднана зона охорони пам’яток археології;

- заповідна територія «Черкаські берегові схили»;

- зона регулювання забудови;

- історико-археологічна зона «Стародавні Черкаси»;

- зона пам’яток археології «Середньовічні Черкаси»;

- зона рятівних археологічних досліджень.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на департамент архітектури та містобудування Черкаської міської ради (Віктор Панченко) та постійну комісію міської ради з питань земельних відносин та архітектури (Олена Агапова).












Секретар міської ради



Юрій ТРЕНКІН