Статус: Чинне










ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА

Тридцять третя сесія

РІШЕННЯ










Від

01.12.2022

33-37







м.Черкаси







<









Про надання ТОВ «ЮПЕКС», гр. Кулик А.В., гр. Сиваченку Р.В., гр. Паляниченку Д.А., гр. Горбатюку К.І. дозволу на розроблення документації із землеустрою по вул. Менделєєва, 16






>









Розглянувши заяву товариства з обмеженою відповідальністю «ЮПЕКС», гр. Кулик А.В., гр. Сиваченка Р.В., гр. Паляниченка Д.А., гр. Горбатюка К.І. щодо надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності» від 06.09.2012 № 5245-VI, враховуючи витяг з містобудівної документації міста Черкаси на визначення обмежень у використанні території для містобудівних потреб від 19.09.2022 № 01-06/29222, відповідно до статей 12, 93, 120, 122, 123, 124, 125, 134, Земельного кодексу України та статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:


1. Надати товариству з обмеженою відповідальністю «ЮПЕКС» (код ЄДРПОУ – 22809564), громадянці Кулик Анні Володимирівна (ідентифікаційний код -**********), громадянину Сиваченко Руслан Васильович (ідентифікаційний код -**********), громадянину Паляничко Дмитру Андрійовичу (ідентифікаційний код -**********) та громадянину Горбатюку Костянтину Івановичу (ідентифікаційний код - **********) дозвіл на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтованою площею 0,0567 га в оренду під центр обслуговування населення по вул. Менделєєва, 16.

На земельну ділянку наявні містобудівні обмеження:

- заповідна територія «Черкаські берегові схили»;

- санітарно-захисна зона від автостоянки – 25 м.

2. Зобов’язати товариство з обмеженою відповідальністю «ЮПЕКС», громадянку Кулик Анну Володимирівну, громадянина Сиваченко Руслана Васильовича, громадянина Паляничка Дмитра Андрійовича та громадянина Горбатюка Костянтина Івановича укласти з Черкаською міською радою договір про відшкодування збитків (неодержаного доходу) за час фактичного користування земельною ділянкою по вул. Менделєєва, 16, в порядку встановленому чинним законодавством.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на департамент архітектури та містобудування Черкаської міської ради (Віктор Панченко) та постійну комісію міської ради з питань земельних відносин та архітектури (Олена Агапова).












Секретар міської ради



Юрій ТРЕНКІН