Статус: Чинне










ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА

Тридцять третя сесія

РІШЕННЯ










Від

01.12.2022

33-34







м.Черкаси







<









Про поновлення договору оренди землі громадянці Биковій І. В. по вул. Надпільній, 585 (лишки в межах існуючого домоволодіння)








>









Розглянувши заяву громадянки Бикової І. В. щодо поновлення договору оренди землі, відповідно до статей 12, 124, 125, 126 Земельного кодексу України, статті 33 Закону України “Про оренду землі” та статті 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:


1. Поновити громадянці Биковій Ірині Василівні (ідентифікаційний номер **********) договір оренди земельної ділянки площею 0,0058 га (кадастровий номер **********:02:044:0027) по вул. Надпільній, 585 на 5 років для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

2. Громадянці, якій передано земельну ділянку в оренду укласти договір оренди землі з Черкаською міською радою протягом двох місяців з дати прийняття рішення.

3. Контроль за укладенням договору оренди землі з Черкаською міською радою та державною реєстрацією права оренди покласти на управління земельних ресурсів та землеустрою департаменту архітектури та містобудування Черкаської міської ради.

4. Головному управлінню Держгеокадастру в Черкаській області, в разі нездійснення громадянкою дій, направлених на укладання договору оренди землі протягом двох місяців з дати прийняття рішення, вжити відповідних заходів по усуненню порушень законності користування земельною ділянкою.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на департамент архітектури та містобудування Черкаської міської ради (Віктор Панченко) та постійну комісію міської ради з питань земельних відносин та архітектури (Олена Агапова).











Секретар міської ради



Юрій ТРЕНКІН