Статус: Чинне










ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА

Тридцять третя сесія

РІШЕННЯ










Від

01.12.2022

33-33







м.Черкаси







<









Про затвердження Статуту комунальної установи «Черкаська міська комунальна аварійно-рятувальна служба» в новій редакції








>









Керуючись пунктом 5 статті 57, статтею 78 Господарського Кодексу України, згідно зі статтею 25 та 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою приведення Статуту комунальної установи «Черкаська міська комунальна аварійно-рятувальна служба» у відповідність до чинного законодавства та можливості утримання в належному стані споруд цивільного захисту, Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:


1.  Затвердити Статут комунальної установи «Черкаська міська комунальна аварійно-рятувальна служба» в новій редакції згідно з додатком.

2. Директору комунальної установи «Черкаська міська комунальна аварійно-рятувальна служба», Микитченку С.В. здійснити реєстрацію Статуту у встановленому порядку.

3. Визнати таким, що втратило чинність рішення Черкаської міської ради від 19.04.2017 № 2-1959 «Про затвердження Статуту комунальної установи «Черкаська міська комунальна аварійно-рятувальна служба».

4. Контроль за виконанням рішення покласти на департамент житлово-комунального комплексу (Отрешко С.В.) та постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, транспорту та екології (Батир Р.А.).











Секретар міської ради



Юрій ТРЕНКІН



Додатки

33-33 01.12.22 додаток (статут).pdf