Статус: Чинне











ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА






Двадцять четверта сесія







РІШЕННЯ













Від

19.05.2022

24-21







м.Черкаси







<









Про встановлення Черкаській міській спілці ветеранів Афганістану (воїнів- інтернаціоналістів) пільги зі сплати за оренду об’єкту міської комунальної власності, що розташований по вулиці Небесної Сотні, будинок 45 у місті Черкаси






>









Відповідно до частини 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Положення про оренду комунального майна територіальної громади м. Черкаси, затвердженого рішенням Черкаської міської ради від 06.09.2012 № 3-1129 «Про порядок оренди майна, що належить до комунальної власності територіальної громади м. Черкаси» (із змінами), розглянувши лист Черкаської міської спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) від 23.12.2021 № 35 щодо встановлення пільги зі сплати за оренду об’єкту міської комунальної власності, що розташований по вулиці Небесної Сотні, будинок 45 у місті Черкаси, Черкаська міська  рада


ВИРІШИЛА:


1. Встановити Черкаській міській спілці ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) пільгу зі сплати за оренду об’єкту міської комунальної власності загальною площею 167,70 кв.м, що розташований по вулиці Небесної Сотні, будинок 45 у місті Черкаси, у розмірі 100 (сто) гривень 00 копійок в рік з 01 лютого 2022 року.

2. Департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради (Удод І.І.) внести зміни до діючого договору оренди об’єкта нерухомості.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради Удод І. І. та постійну комісію Черкаської міської ради з питань бюджету та економічного розвитку (Гладкий Г. А.).












Секретар міської ради





Юрій ТРЕНКІН