Статус: Чинне












ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА






Шістнадцята сесія







РІШЕННЯ













Від

19.05.2022

24-18







м.Черкаси







<









Про звернення Черкаської міської ради до Міністерства молоді та спорту України, Міністра молоді та спорту України






>









Керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада


ВИРІШИЛА:


  1. Погодити Звернення Черкаської міської ради до Міністерства молоді та спорту України, Міністра молоді та спорту України (додається).

  2. Направити Звернення до Міністерства молоді та спорту України, Міністра молоді та спорту України.













Секретар міської ради





Юрій ТРЕНКІН





















Міністерство молоді та спорту України


Міністр молоді та спорту України Гутцайт Вадим



Звернення Черкаської міської ради щодо внесення Всеукраїнських змагань Ігри Нескорених до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних змагань України на 2022-2023 роки



Ігри Нескорених, як спортивні змагання та захід реабілітації, засновані в 2014 році, з часу проведення набули великої популярності серед військовослужбовців, ветеранів ЗСУ та відіграють надважливу роль на шляху до їх фізичного, психологічного відновлення та соціальної інтеграції захисників держави

Змагання надають нові можливості військовослужбовцям та ветеранам, які заплатили високу ціну за відданість своїй країні та її жителям.

Сьогодні, як ніколи, вкрай необхідне формування позитивного світогляду та мотивації до занять спортом та особистого зростання поранених бійців у російсько-українській війні, кількість яких, на жаль, зростає. Водночас, це спосіб формування спільнот з ветеранів та членів їх родин для соціалізації в мирному житті.

Враховуючи викладене, досвід в організації зазначених змагань, які проводилися у м. Черкаси у 2021 році, міська влада та депутатський корпус готові надати всіляке сприяння у проведенні змагань Ігор Нескорених. Вважаємо за необхідне та просимо включити проведення Всеукраїнських змагань Ігор Нескорених до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних змагань України на 2022-2023 роки.

.


З повагою

Від імені Черкаської міської ради



Секретар міської ради Юрій ТРЕНКІН