Статус: Чинне











ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА






Двадцять четверта сесія







РІШЕННЯ













Від

19.05.2022

24-16







м.Черкаси







<









Про надання згоди на безоплатне прийняття продуктів харчування на баланс комунального некомерційного підприємства «Третя Черкаський міська лікарня швидкої медичної допомоги»






>









Відповідно до п.2 ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення Черкаської міської ради від 20.06.2013 №3 – 1712 «Про нову редакцію Положення про порядок списання та передачі майна, що перебуває у комунальній власності територіальної громади м. Черкаси», з метою ефективного використання продуктів харчування, закуплених за бюджетні кошти, розглянувши клопотання комунального некомерційного підприємства «Третя Черкаська міська лікарня швидкої медичної допомоги» щодо безоплатного прийняття на баланс підприємства продуктів харчування з балансу комунального некомерційного підприємства «Черкаський обласний протитуберкульозний диспансер Черкаської обласної ради» та враховуючи клопотання департаменту охорони здоров’я та медичних послуг Черкаської міської ради, Черкаська міська рада,

ВИРІШИЛА:


1. Надати дозвіл на безоплатне прийняття продуктів харчування: цибуля в кількості 250 (двісті п’ятдесят) кілограм на суму 1505,00 (одна тисяча п’ятсот п’ять) гривень на баланс комунального некомерційного підприємства «Третя Черкаська міська лікарня швидкої медичної допомоги» з балансу комунального некомерційного підприємства «Черкаський обласний протитуберкульозний диспансер Черкаської обласної ради».

2. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту охорони здоров’я та медичних послуг Черкаської міської ради Всеволода Кульчиковського та постійну комісію з питань охорони здоров’я (Тимофій Тронц).












Секретар міської ради





Юрій ТРЕНКІН