Статус: Чинне











ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА






Двадцять четверта сесія







РІШЕННЯ













Від

19.05.2022

24-5







м.Черкаси







<









Про безоплатну передачу у власність Черкаської міської територіальної громади зупинок громадського транспорту «ЖК АНДОРРА» по парній та непарній стороні по вул. Смілянській






>









Розглянувши звернення ТОВ «МСК БУДСЕРВІС» (вх. ДУС та ЮЗ від 18.06.2021 № 13572-01-18) щодо безоплатної передачі у власність Черкаської міської територіальної громади зупинок громадського транспорту «ЖК АНДОРРА» по парній та непарній стороні по вул. Смілянській, згоду КП «Черкаське експлуатаційне лінійне управління автомобільних шляхів» Черкаської міської ради (вих. від 29.06.2021 № 373) щодо прийняття на баланс зупинок громадського транспорту «ЖК АНДОРРА» по парній та непарній стороні по вул. Смілянській, керуючись п. 30 ст. 26 та п. 5 ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:


1. Надати згоду на безоплатну передачу від ТОВ «МСК БУДСЕРВІС» у власність Черкаської міської територіальної громади зупинок громадського транспорту «ЖК АНДОРРА» по парній та непарній стороні по вул. Смілянській.

2. Передати зупинки громадського транспорту «ЖК АНДОРРА» по парній та непарній стороні по вул. Смілянській, з метою належного технічного утримання, на баланс комунальному підприємству «Черкаське експлуатаційне лінійне управління автомобільних шляхів» Черкаської міської ради, як внесок до статутного капіталу підприємства вартістю 82640,00 (вісімдесят дві тисячі шістсот сорок) гривень.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія Тищенка та постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, транспорту та екології (Руслан Батир).












Секретар міської ради





Юрій ТРЕНКІН