Статус: Чинне












ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА






Шістнадцята сесія







РІШЕННЯ













Від

23.12.2021

16-39







м.Черкаси







<









Про звернення Черкаської міської ради до Кабінету Міністрів України щодо включення ТОВ «Черкасихліб ТД» до списку підприємств, які отримують пільгові ціни на газ












>









Відповідно до статей 25, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:


1. Направити Звернення Черкаської міської ради до Кабінету Міністрів України щодо включення ТОВ «Черкасихліб ТД» до списку підприємств, які отримують пільгові ціни на газ, як для виробника соціально-значущого продукту (додається).











Секретар міської ради





Юрій ТРЕНКІН





















Кабінет Міністрів України 



ЗВЕРНЕННЯ


Черкаської міської ради



Звертаємо Вашу увагу, що з 01.01.2021 року для підприємства ТОВ «Черкасихліб ТД» доведена ціна на газ у розмірі 52 тис.грн. за тис. куб. (за 2021 рік ціна газу виросла майже вдесятеро).

Підприємство орієнтоване на виробництво соціально-важливого продукту. Так, щоденно виробляється близько 53 тонн хлібобулочної продукції здебільшого для потреб населення м.Черкаси та Черкаської області. А через тендерні процедури на забезпечення бюджетних установ направлено 4,6 тонн хліба, на забезпечення Армії  - близько 5 тонн, де вартість не може бути змінена.

Принагідно повідомляємо, що станом на 01.12.2021 року на підприємстві працевлаштовано 789 осіб із місячним фондом оплати праці близько 5,6 млн.грн. Товариство вчасно і в повному обсязі проводить розрахунки по заробітній платі та здійснює перерахування податків та зборів.


Значний ріст собівартості продукції невідворотно спровокує перебої в виробництві хліба та його постачанні в заклади торгівлі, виникнення соціальної напруги в суспільстві та інших негативних наслідків економічного та соціального характеру.


Просимо Вас додати ТОВ «Черкасихліб ТД» до списку підприємств, які отримують пільгові ціни на газ 16,55 тис.грн. за тис. куб., як для виробника соціально-значущого продукту.




Від імені Черкаської міської ради,



Секретар міської ради Юрій ТРЕНКІН