Статус: Чинне. Зі змінами

Внесено зміни рішенням(и):

№ 25-8 від 2022-06-09













ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА






Шістнадцята сесія







РІШЕННЯ













Від

23.12.2021

16-29







м.Черкаси







<









Про скасування рішення Черкаської міської ради від 15.03.2016 №2-291«Про припинення комунального підприємства «Інститут розвитку міста» Черкаської міської ради шляхом ліквідації», зміну найменування підприємства та затвердження його статуту






>









З метою розробки та впровадження ефективних інструментів електронного урядування на базі сучасних технологій, відповідно до ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ч. 11 ст. 17 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань», Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:


1. Скасувати рішення Черкаської міської ради від 15.03.2016 № 2-291 «Про припинення комунального підприємства «Інститут розвитку міста» Черкаської міської ради шляхом ліквідації» (зі змінами).

2. Міському голові визначити відповідальну особу за вжиття заходів, пов’язаних із скасуванням процесу припинення комунального підприємства «Інститут розвитку міста» Черкаської міської ради, зокрема внесення запису до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань.

3. Змінити найменування комунального підприємства «Інститут розвитку міста» Черкаської міської ради (код ЄДРПОУ 24414114) на комунальне підприємство «Інститут розвитку міста та цифрової трансформації» Черкаської міської ради».

4. Затвердити Статут комунального підприємства «Інститут розвитку міста та цифрової трансформації» Черкаської міської ради» в новій редакції згідно з додатком.

5. Міському голові визначити відповідальну особу за здійснення заходів з державної реєстрації Статуту та зміни найменування комунального підприємства.

6. Контроль за виконанням рішення покласти на міського голову Анатолія Бондаренка.










Секретар міської ради





Юрій ТРЕНКІН



Додатки

16-29 23.12.21 додаток.doc