Статус: Чинне












ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА






Шістнадцята сесія







РІШЕННЯ













Від

23.12.2021

16-31







м.Черкаси







<









Про створення об’єктів благоустрою у м. Черкаси






>









Відповідно до пст.12 Земельного Кодексу України, ст.25, п.34 та п.44 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п.9 ч.1 ст.2 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», ст.13 та ст.20 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», враховуючи п.2.2 та п.2.3 статуту комунального підприємства «Благоустрій», з метою організації об’єктів благоустрою та забезпечення належного їх утримання, Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. 1. Створити об’єкти благоустрою та надати статус скверу земельним ділянкам в межах наданих викопійовок з нанесеними червоними лініями:

- на розі вул. Руставі та вул. Прикордонника Лазаренка орієнтовною площею 0,74 га згідно з додатком 1;

- по вул. Героїв Майдану біля будинку № 8 (в глибині забудови) орієнтовною площею 0,4135 га згідно з додатком 2;

- навпроти будинків по вул. Пацаєва, 22, 24 орієнтовною площею 0,2612 га згідно з додатком 3;

- на розі вул. Сергія Амброса та Юрія Іллєнка орієнтовною площею 0,239 га згідно з додатком 4;

- по вул. Козацькій вздовж будинку № 5 орієнтовною площею 0,5856 га згідно з додатком 5.

2. Визначити комунальне підприємство «Благоустрій» (Андрій Нікітін) балансоутримувачем скверів (для їх утримання в належному стані та благоустрою) згідно з викопіюваннями з плану міста, що додаються.

3. Зобов`язати комунальне підприємство «Благоустрій» (Андрій Нікітін) здійснити дії, направлені на оформлення земельних ділянок новостворених скверів, відповідно до вимог Земельного кодексу України.

4. Доручити топонімічній комісії при виконавчому комітеті Черкаської міської ради (Сергій Тищенко) розглянути питання щодо найменування скверів.

5.Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту житлово-комунального комплексу Олександра Яценка та постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, транспорту та екології (Руслан Батир).











Секретар міської ради





Юрій ТРЕНКІН



Додатки

16-31 23.12.21 додатки 5.doc