Статус: Чинне












ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА






Шістнадцята сесія







РІШЕННЯ













Від

23.12.2021

16-7







м.Черкаси







<









Про прийняття у комунальну власність та на баланс КП «Дирекція парків» дитячого майданчика №1, розташованого в парку «Долина троянд» та дитячого майданчика № 2, розташованого в парку «Сосновий бір»






>









Розглянувши звернення ПАТ «Черкаське хімволокно» (ДУС та ЮЗ № 20864-01-15 від 16.09.2021) щодо безоплатної передачі у власність Черкаської міської територіальної громади дитячого майданчика № 1, розташованого в парку «Долина троянд» та дитячого майданчика № 2 розташованого в парку «Сосновий бір», враховуючи згоду комунального підприємства «Дирекція парків» Черкаської міської ради від 03.12.2021 року № 491 щодо прийняття на свій баланс вищенаведених дитячих майданчиків з метою належного утримання та експлуатації, відповідно до ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:


1. Надати згоду на безоплатну передачу від ПАТ «Черкаське хімволокно» у власність Черкаської міської територіальної громади дитячого майданчика № 1, розташованого в парку «Долина троянд» та дитячого майданчика № 2 розташованого в парку «Сосновий бір».

2. Передати безоплатно на баланс комунальному підприємству «Дирекція парків» Черкаської міської ради дитячий майданчик № 1, розташований в парку «Долина троянд» по вул. Гагаріна, як внесок до Статутного капіталу підприємства, вартістю 1 063 591,00 (один мільйон шістдесят три тисячі п’ятсот дев’яносто одна) грн. 00 коп.

3. Передати безоплатно на баланс комунальному підприємству «Дирекція парків» Черкаської міської ради дитячий майданчик № 2, розташований в парку «Сосновий бір» по вул. Дахнівській, 121, як внесок до Статутного капіталу підприємства, вартістю 1 639 081 (один мільйон шістсот тридцять дев’ять тисяч вісімдесят одна) грн. 00коп.

4. Це рішення опублікувати на офіційному сайті Черкаської міської ради.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради Ірину Удод, постійну комісію міської ради з питань житлово – комунального господарства, транспорту та екології (Руслан Батир).











Міський голова





Анатолій БОНДАРЕНКО