Статус: Чинне












ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА






Шістнадцята сесія







РІШЕННЯ













Від

23.12.2021

16-36







м.Черкаси







<









Про визначення терміну повноважень органам самоорганізації населення міста Черкаси






>









Відповідно до ст. 140 Конституції України, ст.ст. 5, 25, п. 20 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 11 Закону України «Про органи самоорганізації населення», враховуючи необхідність у посвідченні довідок з місця проживання громадян, сприяння депутатам Черкаської міської ради в організації їх зустрічей з виборцями, прийомів громадян та надання приміщень для роботи дільничних офіцерів поліції, Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до рішення Черкаської міської ради від 24.06.2016 №2-681 «Про визначення терміну повноважень органам самоорганізації населення міста Черкаси», п. 2 викласти в новій редакції, а саме:

«Визначити термін повноважень органів самоорганізації населення міста Черкаси до 31.03.2022».

2. Рішення Черкаської міської ради від 02.09.2021 № 9-19 «Про визначення терміну повноважень органам самоорганізації населення міста Черкаси», вважати таким, що втратило чинність.

3. Управлінню інформаційної політики Черкаської міської ради (Крапива Ю.Б.) повідомити органи самоорганізації населення міста Черкаси про прийняте рішення.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія Тищенка та постійну комісію Черкаської міської ради з прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту (Любов Майборода).












Секретар міської ради





Юрій ТРЕНКІН