Статус: Чинне












ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА






Шістнадцята сесія







РІШЕННЯ













Від

23.12.2021

16-30







м.Черкаси







<









Про розгляд електронної петиції від 21.10.2021 №Че/1627-еп про будівництво в кожному мікрорайоні спеціальних місць для вигулу собак






>









Відповідно до п. 44 ч. 1 ст. 26, ст. 14 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Черкаській міській раді, затвердженого рішенням Черкаської міської ради від 28.01.2016 № 2-143, керуючись ст. 231 Закону України «Про звернення громадян», враховуючи пропозиції департаменту житлово-комунального комплексу, Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:


  1. Електронну петицію від 21.10.2021 № Че/1627-еп «Про будівництво в кожному мікрорайоні спеціальних місць для вигулу собак» підтримати частково.

  2. Департаменту архітектури та містобудування Черкаської міської ради надати перелік земельних ділянок, на яких можливе відведення майданчиків для вигулу собак, в різних районах міста Черкаси.

  3. Департаменту житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради за наявності таких місць надати пропозиції до Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Черкаси по забезпеченню благоустрою (встановлення необхідних елементів/конструкцій) місць для вигулу собак.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту архітектури та містобудуванню Черкаської міської ради Артура Савіна та постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, транспорту та екології (Руслан Батир).












Секретар міської ради





Юрій ТРЕНКІН