Статус: Чинне












ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА






П’ятнадцята сесія







РІШЕННЯ













Від

09.12.2021

15-17







м.Черкаси







<









Про затвердження Комплексної програми соціальної підтримки захисників державного суверенітету та незалежності України і членів їх сімей – жителів м. Черкаси на 2022-2024 роки






>









Відповідно до пункту 22 частини 1статті 26, підпункту 1 пункту а частини 1 статті 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 91 Бюджетного Кодексу України, рішення виконавчого комітету Черкаської міської ради від 18.12.2007 № 1722 «Про затвердження Положення про порядок розроблення міських програм, моніторингу та звітності про їх виконання та правила складання паспортів місцевих програм», з метою встановлення додаткових соціальних гарантій мешканцям м. Черкаси, Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:


1. Затвердити Комплексну програму соціальної підтримки захисників державного суверенітету та незалежності України і членів їх сімей – жителів м. Черкаси на 2022-2024 роки (додаток 1).

2. Затвердити порядок надання одноразової матеріальної допомоги для вирішення соціально-побутових питань захисникам державного суверенітету та незалежності України і членам їх сімей – жителям м. Черкаси (додаток 2).

3. Затвердити положення про комісію з розгляду питань призначення одноразової матеріальної допомоги для вирішення соціально-побутових питань захисникам державного суверенітету та незалежності України і членам їх сімей – жителям м. Черкаси (додаток 3).

4. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту соціальної політики Черкаської міської ради Євгенія Данченка та постійну комісію міської ради з питань гуманітарної та соціальної політики (Катерина Холупняк).












Секретар міської ради





Юрій ТРЕНКІН



Додатки

15-17 09.12..2021 додаток (Програма).doc