Статус: Чинне












ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА






Десята сесія







РІШЕННЯ













Від

30.09.2021

10-25







м.Черкаси







<









Про затвердження Статуту Черкаської міської територіальної громади в новій редакції






>









Відповідно до статті 19, пункту 48 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи пропозиції Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ), Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:


  1. Затвердити Статут Черкаської міської територіальної громади в новій редакції (додається).

  2. Доручити департаменту управління справами та юридичного забезпечення Черкаської міської ради (Гончар Ю.Г.) підготувати документи, необхідні для реєстрації Статуту Черкаської міської територіальної громади в новій редакції, та подати їх на реєстрацію, згідно з чинним законодавством.

  3. Доручити управлінню інформаційної політики Черкаської міської ради (Крапива Ю.Б.) опублікувати Статут Черкаської міської територіальної громади у засобах масової інформації, після його реєстрації у встановленому законом порядку.

  4. Вважати такими, що втратили чинність рішення Черкаської міської ради від 12.12.2017 № 2-2824 «Про затвердження Статуту територіальної громади міста Черкаси в новій редакції», від 26.12.2019 № 2-5586 «Про затвердження змін до Статуту територіальної громади міста Черкаси» та пункт 1 рішення Черкаської міської ради від 04.06.2019 № 2-4684 «Про затвердження Положення про публічні консультації в місті Черкаси та Статуту територіальної громади міста Черкаси в новій редакції».

  5. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту управління справами та юридичного забезпечення Черкаської міської ради Гончара Ю.Г. та постійну комісію з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту Черкаської міської ради (Майборода Л.В.).












Секретар міської ради





Юрій ТРЕНКІН



Додатки

10-25 30.09.21 додаток Статут.doc