Статус: Чинне












ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА






Восьма сесія







РІШЕННЯ













Від

29.07.2021

8-6







м.Черкаси







<









Про згоду щодо безоплатної передачі у власність територіальної громади міста Черкаси майнового комплексу по бул. Шевченка, 287








>









Розглянувши звернення Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства в Україні стосовно передачі із державної власності у власність територіальної громади міста Черкаси майнового комплексу по бул. Шевченка,287, згідно із Законом України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:


1. Надати згоду на безоплатну передачу з державної у власність територіальної громади міста Черкаси майнового комплексу по бул. Шевченка,287, що перебуває у господарському віданні та обліковується на балансі ДУ «Черкаський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України».

2. Використовувати майновий комплекс по бул.Шевченка,287 як осередок соціально-культурного розвитку громади і не відчужувати у приватну власність.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради Удод І.І., та постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, транспорту, та екології (Батир Р.А.).











Секретар міської ради





Ю.В.Тренкін