Статус: Чинне












ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА






Шоста сесія







РІШЕННЯ













Від

15.06.2021

6-26







м.Черкаси







<









Про внесення змін до Регламенту Черкаської міської ради 9 скликання, затвердженого рішенням міської ради від 10.12.2020 №1-2






>









Відповідно до пункту 1 частини 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:


1.Внести зміни до Регламенту Черкаської міської ради 9 скликання, затвердженого рішенням міської ради від 10.12.2020 № 1-2, а саме:

1.1 Ст. 31 «Затвердження порядку денного і внесення до нього змін. Послідовність розгляду питань порядку денного» викласти у редакції:

1.Проект порядку денного, наданий депутатам в порядку цього Регламенту, приймається за основу або в цілому (в разі відсутності пропозицій) більшістю від загального складу ради. Пропозиції про зміни та доповнення до проекту порядку денного (виключення окремих питань, зміна черговості їх розгляду) ставляться головуючим на голосування у порядку їх надходження. Порядок денний сесії Ради не може змінюватись після початку розгляду питань «по суті».

2. При формуванні порядку денного сесії Ради першим питанням порядку денного ставиться питання оголошення депутатських запитів.

3. Питання порядку денного пленарного засідання розглядаються у тій послідовності, в якій їх включено до порядку денного засідання.

4. Головуючий на засіданні може обднати обговорення кількох питань порядку денного, якщо немає заперечень депутатів.

5. Перед закриттям пленарного засідання головуючий на засіданні оголошує час проведення наступного пленарного засідання у разі, якщо Рада не розглянула всі питання порядку денного. Сесію не можна закрити, якщо рада не розглянула всі питання порядку денного.

6. Послідовність розгляду питань порядку денного головуючий може змінити лише за рішенням ради.


2. Контроль за виконанням рішення покласти на секретаря міської ради та голів постійних комісій.











Секретар міської ради





Ю.В.Тренкін