Статус: Чинне












ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА






П’ята сесія







РІШЕННЯ













Від

13.05.2021

5-314







м.Черкаси







<









Про створення ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування Молодіжної ради при Черкаській міській раді







>









З метою залучення молоді до формування та реалізації органами місцевого самоврядування молодіжної політики на території міста Черкаси, налагодження конструктивної взаємодії між органами місцевого самоврядування та молодіжною громадськістю міста, з врахуванням постанови Кабінету Міністрів України від 18 грудня 2018 року № 1198 «Про затвердження типових положень про молодіжні консультативно-дорадчі органи», керуючись статтями 3, 10, 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в України», Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:


1. Створити ініціативну групу з підготовки установчих зборів для формування Молодіжної ради при Черкаській міській раді та затвердити її склад згідно з додатком 1.



2. Затвердити Положення про ініціативну групу з підготовки установчих зборів для формування складу Молодіжної ради при Черкаській міській раді згідно з додатком 2.



3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію Черкаської міської ради з питань гуманітарної та соціальної політики (Холупняк К.О.).











Міський голова





А.В.Бондаренко



Додатки

5-314 13.05.21 додаток.doc