Статус: Чинне












ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА






П’ята сесія







РІШЕННЯ













Від

13.05.2021

5-318







м.Черкаси







<









Про затвердження містобудівної документації «Внесення змін до генерального плану міста Черкаси (Актуалізація)»







>









З метою забезпечення планомірного, економічного і комплексного розвитку міста, відповідно до ст.26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.17 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», керуючись п.4.11 Порядку розроблення містобудівної документації, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства від 16.11.2011 № 290, Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:


  1. Затвердити містобудівну документацію «Внесення змін до генерального плану міста Черкаси (Актуалізація)», розроблену ТОВ «Інститут Харківпроект».

2. Внести зміни до генерального плану міста Черкаси, затвердженого рішенням від 29.12.2011 № 3-505 «Про затвердження Генерального плану міста Черкаси» згідно з містобудівною документацією, затвердженою пунктом 1 цього рішення.

3. Встановити, що після набрання чинності цим рішенням, застосуванню підлягають положення Генерального плану міста Черкаси з урахуванням внесених змін (актуалізації).

4. Зупинити дію Плану зонування території міста Черкаси, затвердженого рішенням Черкаської міської ради від 04.12.2014 № 2-513 «Про затвердження Плану зонування території міста Черкаси», в частині, що суперечить внесеним змінам до Генерального плану міста.

5. Департаменту архітектури та містобудування Черкаської міської ради на основі внесених змін до генерального плану міста Черкаси:

5.1. Забезпечити замовлення проекту містобудівної документації «Внесення змін до Плану зонування території міста Черкаси».

5.2. Забезпечити замовлення науково-проектної роботи «Коригування історико-архітектурного опорного плану міста Черкаси».

5.3. Застосовувати План зонування території міста Черкаси, затверджений рішенням Черкаської міської ради від 04.12.2014 № 2-513, в частині, що відповідає Генеральному плану міста Черкаси із внесеними змінами.

6. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту архітектури та містобудування Савіна А.О. та постійну комісію міської ради з питань земельних відносин та архітектури (Агапова О.М.).











Міський голова





А.В.Бондаренко