Статус: Чинне












ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА






П’ята сесія







РІШЕННЯ













Від

27.04.2021

5-228







м.Черкаси







<









Про внесення змін до рішення міської ради від 25.11.2020 № 2-6405 «Про затвердження міської Програми пільгового житлового кредитування учасників антитерористичної операції/ операції об’єднаних сил і бійців добровольців, які брали участь у захисті територіальної цілісності та державного суверенітету на Сході України та членів їх сімей в м. Черкаси на 2021-2025 роки»








>









Відповідно до пп. 22 ч. 1 ст. 26, пп. 3 п.а ст. 30, ст. 40 Закону України ,,Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 70 Бюджетного Кодексу України,  з метою створення умов для реалізації державної житлової політики в частині розв’язання житлової проблеми учасників АТО і   бійців-добровольців, які брали участь у захисті територіальної цілісності та державного суверенітету на Сході України та членів їх сімей у м. Черкаси Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:

1.  Внести до рішення Черкаської міської ради від 25.11.2020 № 2-6405 «Про затвердження міської Програми пільгового житлового кредитування учасників антитерористичної операції/ операції об’єднаних сил і бійців добровольців, які брали участь у захисті територіальної цілісності та державного суверенітету на Сході України та членів їх сімей в м. Черкаси на 2021-2025 роки» такі зміни:

Пункт 26 Положення про порядок надання пільгових довготермінових кредитів учасникам антитерористичної операції/операції об'єднаних сил і бійцям-добровольцям, які брали участь у захисті територіальної цілісності та державного суверенітету на Сході України, та членам їх сімей на будівництво та придбання житла за рахунок міського бюджету викласти у новій редакції:

Черкаському регіональному управлінню Держмолодьжитла на фінансування витрат, пов’язаних з наданням та обслуговуванням кредитів,



спрямовується 5 відсотків від загального обсягу коштів, перерахованих з міського бюджету на надання кредитів.

Кошти на фінансування витрат, пов’язаних з наданням та обслуговуванням кредитів, перераховуються в установленому порядку Черкаському регіональному управлінню Держмолодьжитла одночасно з коштами, що спрямовуються на надання кредитів.

2.  Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тищенка С.О. та  постійні комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, транспорту та екології (Батир Р. А.) і з питань земельних відносин та архітектури (Агапова О. М.).











Секретар міської ради





Ю.В.Тренкін