Статус: Чинне












ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА






П’ята сесія







РІШЕННЯ













Від

08.04.2021

5-95







м.Черкаси







<









Про відмову Управлінню Служби безпеки України в Черкаській області у наданні дозволу на розроблення документації із землеустрою по вул. Героїв Дніпра (вільна земельна ділянка)







>









Розглянувши заяву Управління Служби безпеки України в Черкаській області щодо оформлення права користування земельною ділянкою, враховуючи пункти 3, 6, 7, 9 Розділу ІІ «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності» від 06.09.2012 № 5245-VI, висновок управління та планування та архітектури від 22.02.2021 № 33108-з щодо наявних містобудівних обмежень та обтяжень землекористування пов’язані із реалізацією містобудівної документації, пункт 4 додатку до рішення Черкаської міської ради від 09.02.2012 №3-582 «Про затвердження Порядку оформлення прав на земельні ділянки у м. Черкаси», відповідно до статей 12, 92, 123, 134 Земельного кодексу України та статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Відмовити Управлінню Служби безпеки України в Черкаській області (код ЄДРПОУ- 20001740) у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,5000 га в постійне користування по вул. Героїв Дніпра під розміщення багатоповерхового житлового будинку.

Згідно з висновком від 22.02.2021 № 33108-з управління планування та архітектури повідомляє, що враховуючи розроблений детальний план території набережної від вантажного порту до вул. Сержанта Жужоми в місті Черкаси, управління планування та архітектури повідомляє, що на земельну ділянку орієнтовною площею 0,5 га по вул. Героїв Дніпра, яка пропонується для визначення можливості розміщення багатоповерхового житлового будинку, наявні містобудівні обмеження та обтяження землекористування, пов’язані із реалізацією містобудівної документації. Відповідно до вищезазначеного детального плану на земельній ділянці передбачається розміщення багатоповерхового паркінгу та проведення благоустрою території.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на департамент архітектури та містобудування Черкаської міської ради та постійну комісію міської ради з питань земельних відносин та архітектури (Агапова О.М.).











Секретар міської ради





Ю.В.Тренкін