Статус: Чинне












ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА






Четверта сесія







РІШЕННЯ













Від

25.02.2021

4-8







м.Черкаси







<









Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства “Черкаська міська інфекційна лікарня” в новій редакції







>









Відповідно до ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Закону України від 06.04.2017 №2002-VIII "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення законодавства з питань діяльності закладів охорони здоров'я" та з метою приведення статутних документів до норм чинного законодавства, Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:


1. Затвердити розмір статутного капіталу комунального некомерційного підприємства “Черкаська міська інфекційна лікарня” у розмірі 1684 гривень 00 коп. (одна тисяча шістсот вісімдесят чотири гривні 00 копійок).

2. Затвердити Cтатут комунального некомерційного підприємства “Черкаська міська інфекційна лікарня” в новій редакції згідно з додатком.

3. Уповноважити керівника комунального некомерційного підприємства “Черкаська міська інфекційна лікарня”, після прийняття рішення, подати на реєстрацію Статут відповідно до чинного законодавства.

4. Визнати таким, що втратили чинність, п.8, п.9 рішення Черкаської міської ради від 14.01.2019 № 2-3728 “Про зміну найменувань комунальних підприємств охорони здоров'я міста Черкаси та затвердження Статутів в новій редакції”.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту охорони здоров’я та медичних послуг Кульчиковського В.Е. та постійну комісію міської ради з питань охорони здоров’я (Тронц Т.В.).












Секретар міської ради





Ю.В.Тренкін



Додатки

4-8 25.02.21 додаток.doc