Статус: Чинне












ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА






Третя сесія







РІШЕННЯ













Від

09.02.2021

3-327







м.Черкаси







<









Про надання КП «Черкасиінвестбуд» Черкаської міської ради» дозволу на розроблення документації із землеустрою по вул.Героїв Дніпра,4 (вільна земельна ділянка)








>









Розглянувши заяву комунального підприємства «Черкасиінвестбуд» Черкаської міської ради» щодо надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, враховуючи Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності» від 06.09.2012 №5245-VI, відповідно до статей 12, 92, 123, 125 Земельного кодексу України та статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:


1. Надати комунальному підприємству «Черкасиінвестбуд» Черкаської міської ради» (код ЄДРПОУ – 22797909) дозвіл на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,6000 га в постійне користування по вул. Героїв Дніпра, 4 під розміщення житлового комплексу.


2. Контроль за виконанням рішення покласти на департамент архітектури та містобудування Черкаської міської ради та постійну комісію міської ради з питань земельних відносин та архітектури (Агапова О.М.).













Секретар міської ради





Ю.В.Тренкін