Статус: Втратило чинність

Внесено зміни рішенням(и):

№ 3-19 від 2021-01-26













ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА






Друга сесія







РІШЕННЯ













Від

08.07.2020

2-5948







м.Черкаси







<









Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства "Перша Черкаська міська лікарня" в новій редакції







>









Відповідно до ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Закону України від 06.04.2017 №2002-VIII "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення законодавства з питань діяльності закладів охорони здоров'я" та з метою приведення статутних документів до норм чинного законодавства, Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:


1. Затвердити розмір статутного капіталу комунального некомерційного підприємства “Перша Черкаська міська лікарня” у розмірі 81878316 гривень 64 коп. (вісімдесят один мільйон вісімсот сімдесят вісім тисяч триста шістнадцять гривень 64 копійки).

2. Затвердити Cтатут комунального некомерційного підприємства “Перша Черкаська міська лікарня” в новій редакції згідно з додатком.

3. Уповноважити керівника комунального некомерційного підприємства “Перша Черкаська міська лікарня”, після прийняття рішення, подати на реєстрацію Статут відповідно до чинного законодавства.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту охорони здоров’я та медичних послуг Кульчиковського В.Е. та постійну комісію міської ради з питань охорони здоров’я, материнства, дитинства, соціального захисту, екології та охорони навколишнього природного середовища (Цегвінцева А.В.).












Міський голова





А.В.Бондаренко



Додатки

2-5948 08.07.20 додаток.doc