Статус: Чинне












ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА






Друга сесія







РІШЕННЯ













Від

08.07.2020

2-5984







м.Черкаси







<









Про розгляд петиції щодо удосконалення освітлення проїзної частини по вул. 30 років Перемоги (від вулиці Смілянської до вул. Сумгаїтська)






>









Керуючись ст. 23-1 Закону України «Про звернення громадян», відповідно до ст. 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Черкаській міській раді, затвердженого рішенням Черкаської міської ради від 28.01.2016 № 2-143, керуючись ст. 23-1 Закону України «Про звернення громадян», та з метою оприлюднення порушених в електронній петиції питань, Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:


  1. Електронну петицію Че/1110-еп щодо удосконалення освітлення проїзної частини по вул. 30 років Перемоги у м. Черкаси (від вулиці Смілянської до вул. Сумгаїтська) підтримати.


  1. Доручити департаменту житлово-комунального комплексу подати до проєкту Програми соціально-економічного та культурного розвитку м. Черкаси на 2021 рік пропозицію: «Реконструкція мережі зовнішнього освітлення по вулиці 30 років Перемоги (від вулиці Смілянської до вул. Сумгаїтська)» у м. Черкаси.


  1. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Волошина І.В., постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, промисловості, транспорту, зв’язку,  підприємництва, екології та охорони навколишнього середовища (Кіта І.М.).











Міський голова





А.В.Бондаренко