Статус: Чинне












ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА






Друга сесія







РІШЕННЯ













Від

08.07.2020

2-5979







м.Черкаси







<









Про розгляд електронної петиції від 31.05.2020 №Че/1111-еп щодо відповідальності власників собак за вигул неналежним чином







>









Відповідно до п.44 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Черкаській міській раді, затвердженого рішенням Черкаської міської ради від 28.01.2016 № 2-143, керуючись Законом України «Про звернення громадян», враховуючи пропозиції департаменту житлово-комунального комплексу, Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:


  1. Електронну петицію від 31.05.2020 № Че/1111-еп щодо відповідальність власників собак за вигул неналежним чином підтримати.

  2. Департаменту архітектури та містобудування Черкаської міської ради визначити місця для вигулу собак.

  3. Управлінню інспектування Черкаської міської ради посилити контроль за дотриманням Правил благоустрою міста Черкаси та Правил утримання і поводження із тваринами у м. Черкаси, в частині вигулювання, утримання і поводження з тваринами (собаками), щодо їх власників чи інших осіб, які несуть адміністративну, цивільно-правову та кримінальну відповідальність, згідно із чинним законодавством України.

  4. Рекомендувати ГУНП в Черкаській області щодо посилення контролю за дотриманням законодавства про охорону тварин при патрулюванні міста.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на управління інспектування та постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, промисловості, транспорту, зв’язку, підприємництва, екології та охорони навколишнього середовища (Кіта І.М.).












Міський голова





А.В.Бондаренко