Статус: Чинне












ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА






Друга сесія







РІШЕННЯ













Від

08.07.2020

2-5970







м.Черкаси
















Про розгляд електронної петиції від 08.02.2020 №Че/1044-еп щодо очищення посадки від сміття та встановлення контейнеру для побутових відходів на зупинці дизеля по вул. Одеська






>









Відповідно до п.44 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Черкаській міській раді, затвердженого рішенням Черкаської міської ради від 28.01.2016 №2-143, керуючись Законом України «Про звернення громадян», враховуючи пропозиції департаменту житлово-комунального комплексу, Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:


  1. Електронну петицію від 08.02.2020 № Че/1044-еп щодо очищення посадки від сміття та встановлення контейнеру для побутових відходів на зупинці дизеля по вул. Одеська підтримати.

  2. Доручити комунальному підприємству «Черкаська служба чистоти» Черкаської міської ради здійснити встановлення 1 контейнеру для побутових відходів на зупинці дизеля по вул. Одеська.

  3. Доручити міській постійнодіючій комісії з питань поводження з безхазяйними відходами Черкаської міської ради включити в затверджений перелік земельних ділянок, які не надані в оренду і не належать до будь-якої форми власності на яких утворюються безхазяйні відходи, земельну ділянку (посадку) по вул. Одеській біля зупинки дизеля, з метою утримання її в належному санітарному стані.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на управління інспектування та постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, промисловості, транспорту, зв’язку, підприємництва, екології та охорони навколишнього середовища (Кіта І.М.).











Міський голова





А.В.Бондаренко