Статус: Чинне












ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА






Друга сесія







РІШЕННЯ













Від

08.07.2020

2-5943







м.Черкаси







<









Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства "Черкаська міська стоматологічна поліклініка" в новій редакції







>









Відповідно до ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Закону України від 06.04.2017 №2002-VIII "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення законодавства з питань діяльності закладів охорони здоров'я" та з метою приведення статутних документів до норм чинного законодавства, Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:


1. Затвердити розмір статутного капіталу комунального некомерційного підприємства "Черкаська міська стоматологічна поліклініка" у розмірі 2429169 гривень 00 коп. (два мільйони чотириста двадцять дев’ять тисяч сто шістдесят дев’ять гривень 00 копійок).

2. Затвердити Cтатут комунального некомерційного підприємства "Черкаська міська стоматологічна поліклініка" в новій редакції згідно з додатком.

3. Уповноважити керівника комунального некомерційного підприємства "Черкаська міська стоматологічна поліклініка" після прийняття рішення подати на реєстрацію Статут у новій редакції згідно з чинним законодавством.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на департамент охорони здоров’я та медичних послуг (Кульчиковський В.Е.) та постійну комісію міської ради з питань охорони здоров’я, материнства, дитинства, соціального захисту, екології та охорони навколишнього природного середовища (Цегвінцева А.В.).












Міський голова





А.В.Бондаренко



Додатки

2-5943 08.07.20 додаток.doc