Статус: Чинне












ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА






Друга сесія







РІШЕННЯ













Від

08.07.2020

2-5938







м.Черкаси







<









Про встановлення благодійній організації «Сто відсотків життя Черкаси» пільги зі сплати за оренду об’єктів міської комунальної власності, що розташовані по вулиці Рєпіна, 12/1 та по вулиці Можайського, 50/7 у місті Черкаси






>









Відповідно до частини 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Положення про оренду комунального майна територіальної громади м. Черкаси, затвердженого рішенням Черкаської міської ради від 06.09.2012 № 3-1129 «Про порядок оренди майна, що належить до комунальної власності територіальної громади м. Черкаси», розглянувши звернення благодійної організації «Сто відсотків життя Черкаси» від 05.03.2020 № 118 щодо встановлення пільги зі сплати за оренду об’єктів міської комунальної власності, що розташовані по вулиці Рєпіна, 12/1 та по вулиці Можайського, 50/7 у місті Черкаси, враховуючи те, що організація створена з метою здійснення благодійної діяльності в інтересах суспільства для надання допомоги вразливим верствам населення, Черкаська міська  рада

ВИРІШИЛА:


1. Встановити благодійній організації «Сто відсотків життя Черкаси» пільгу зі сплати за оренду об’єктів міської комунальної власності, а саме: частини першого та другого поверхів двоповерхової будівлі загальною площею 732,10 кв.м, що по вулиці Рєпіна, 12/1 та нежитлової будівлі загальною площею 271,30 кв.м, що по вулиці Можайського, 50/7 у місті Черкаси, у розмірі 1,00 (одна) гривня 20 копійок з ПДВ в рік.

2. Департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради (Удод І.І.) внести зміни до діючих договорів оренди об’єктів нерухомості.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради Удод І.І. та постійну комісію Черкаської міської ради з питань земельних відносин, архітектури, містобудування, реклами та комунальної власності (Савенко О.С.).











Міський голова





А.В.Бондаренко