Статус: Чинне












ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА






Друга сесія







РІШЕННЯ













Від

08.07.2020

2-5937







м.Черкаси







<









Про встановлення громадській організації «Спілка ветеранів повітряно – десантних військ і військ спеціального призначення» пільги зі сплати за оренду об’єкта міської комунальної власності, що розташований по вулиці Чехова, 112 у місті Черкаси






>









Відповідно до частини 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Положення про оренду комунального майна територіальної громади м. Черкаси, затвердженого рішенням Черкаської міської ради від 06.09.2012 № 3-1129 «Про порядок оренди майна, що належить до комунальної власності територіальної громади м. Черкаси», розглянувши звернення громадської організації «Спілка ветеранів повітряно – десантних військ і військ спеціального призначення» від 24.12.2019 № 25 щодо встановлення пільги зі сплати за оренду об’єкта міської комунальної власності, що розташований по вулиці Чехова, 112 у місті Черкаси, зважаючи на те, що метою діяльності організації є сприяння в консолідації і координації зусиль учасників бойових дій, ветеранів військової служби, сімей загиблих, їх об’єднань у справі забезпечення і захисту політичних, економічних, соціальних прав та надання оздоровчої, медичної, психологічної, моральної, правової допомоги членам організації, Черкаська міська  рада

ВИРІШИЛА:

1. Встановити громадській організації «Спілка ветеранів повітряно – десантних військ і військ спеціального призначення» з 24 січня 2020 року пільгу зі сплати за оренду об’єкта міської комунальної власності, а саме частини окремо розташованої будівлі та споруд загальною площею 2859,10 кв.м, що розташовані по вул. Чехова, 112 у місті Черкаси, у розмірі 100 (сто) гривень 00 копійок в рік.

2. Департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради (Удод І.І.) внести зміни до діючого договору оренди об’єкта нерухомості.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради Удод І.І. та постійну комісію Черкаської міської ради з питань земельних відносин, архітектури, містобудування, реклами та комунальної власності (Савенко О.С.).











Міський голова





А.В.Бондаренко