Статус: Чинне












ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА






Друга сесія







РІШЕННЯ













Від

08.07.2020

2-5935







м.Черкаси







<









Про надання згоди на проведення поточного середнього ремонту на вулицях 30 років Перемоги, Чигиринська, Канівська та Дахнівська в м.Черкаси






>









Керуючись п.31 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.17 Закону України «Про автомобільні дороги України», у зв’язку із включенням до «Переліку об’єктів будівництва, реконструкції, капітального та поточного середнього ремонтів автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам за бюджетною програмою 3131090 у 2020 році в Черкаській області» вулиць міста, з метою виконання їх поточного середнього ремонту, враховуючи звернення департаменту будівництва Черкаської обласної державної адміністрації (вх. № 10236-01-4), Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати Черкаській обласній державній адміністрації або уповноваженому нею структурному підрозділу згоду на проведення поточного середнього ремонту на вулицях 30 років Перемоги, Чигиринська, Канівська та Дахнівська в м.Черкаси.

2. Функції з контролю та приймання робіт з поточного середнього ремонту вказаних вулиць передати замовнику робіт - Черкаській обласній державній адміністрації або уповноваженому нею структурному підрозділу.

3. Відповідальність за дотриманням гарантійних термінів експлуатації дорожнього покриття покласти на Черкаську обласну державну адміністрацію або уповноважений нею структурний підрозділ.

4. Зворотні матеріали, утворені від фрезерування асфальтобетонного покриття (осколу), передати комунальному підприємству «Черкаське експлуатаційне лінійне управління автомобільних шляхів» Черкаської міської ради.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Волошина І.В., постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, промисловості, транспорту, зв’язку,  підприємництва, екології та охорони навколишнього середовища (Кіта І.М.).











Міський голова





А.В.Бондаренко