Статус: Чинне












ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА






Друга сесія







РІШЕННЯ













Від

08.07.2020

2-5932







м.Черкаси







<









Про направлення депутатського запиту депутата Коломійця Т.О.







>









Відповідно до частин 7, 8 статті 49 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, статей 21, 22 Закону України „Про статус депутатів місцевих рад”, Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:


1. Направити міському голові Бондаренку А.В. депутатський запит, озвучений на сесії депутатом міської ради Коломійцем Т.О. та підтриманий на пленарному засіданні сесії ради 08.07.2020 (додається).


2. Посадовим особам, до яких звернуто депутатський запит, надати офіційну письмову відповідь на нього міській раді і депутату Коломійцю Т.О. протягом 10 днів з дня отримання запиту.

Взяти до відома частину 4 статті 22 Закону України „Про статус депутатів місцевих рад”, в якій зазначено, що якщо запит з об’єктивних причин не може бути розглянуто у встановлений радою строк, то посадова особа зобов’язана письмово повідомити раду та депутата міської ради, який вніс запит, і запропонувати інший строк, який не повинен перевищувати одного місяця з дня одержання запиту.


3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань сприяння децентралізації, розвитку місцевого самоврядування та громадянського суспільства, свободи слова та інформації, депутатської діяльності, законності та антикорупційної політики, конфлікту інтересів та контролю за здійсненням публічних закупівель (Шевченко Р.В.)





















Міський голова





А.В.Бондаренко








Додатки

2-5932 08.07.20 додаток.pdf