Статус: Чинне












ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА






Друга сесія







РІШЕННЯ













Від

12.06.2020

2-5928







м.Черкаси







<









Про внесення змін до рішення Черкаської міської ради від 19.03.2020 №2-5701 «Про встановлення суб’єктам господарювання плати за оренду майна, що належить до комунальної власності територіальної громади м. Черкаси, на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникнення і поширення короновірусної хвороби (COVID-19)»






>









Відповідно до статей 26, 29, 59, 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні“, статей 5, 30 Закону України “Про захист населення від інфекційних хвороб“, беручи до уваги постанову Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 № 211 “Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19“, протокол місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 11.03.2020 № 4, на звернення депутата Лукирича С.І. та суб’єктів господарювання, з метою пом’якшення наслідків від призупинення діяльності та попередження негативного впливу на суб’єктів підприємницької діяльності в умовах обмежуючих заходів, необхідних для убезпечення мешканців від поширення коронавірусу COVID-19,

Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:


  1. Внести зміни до рішення міської ради від 19.03.2020 №2-5701 «Про встановлення суб’єктам господарювання плати за оренду майна, що належить до комунальної власності територіальної громади м. Черкаси, на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникнення і поширення короновірусної хвороби (COVID-19)», а саме доповнити пункт 1 рішення абзацом:

«З метою підтримки малого та середнього бізнесу орендарям майна міської комунальної власності, яким нараховувалася орендна плата в повному обсязі під час карантинних заходів та які використовують його під СТО та автомайстерні, на період з 12 червня по 31 липня 2020 року встановити орендну плату за користування об’єктами міської комунальної власності в розмірі 1,2 грн. на місяць ( з ПДВ)».

  1. Дане рішення набирає чинності з дня офіційного оприлюднення.


3. Негайно опублікувати дане рішення на офіційному сайті міської ради (http://www.rada.cherkasy.ua).


4. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту

економіки та розвитку Черкаської міської ради Удод І.І. та постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, архітектури, містобудування, реклами та комунальної власності (Савенко О.С.).



















Міський голова





А.В.Бондаренко