Статус: Чинне












ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА






Друга сесія







РІШЕННЯ













Від

10.04.2020

2-5906







м.Черкаси







<









Про внесення змін до рішення міської ради від 16.03.2020 №2-5698 «Про затвердження міської програми місцевих стимулів для медичних працівників міста Черкаси на 2020 рік»






>









Відповідно до ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.18 Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров’я», Указу Президента України від 13.03.2020 року №87/200 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 13.03.2020 «Про невідкладні заходи щодо забезпечення національної безпеки в умовах спалаху гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої короновірусом SARS-Co-V-2», протокольного доручення Черкаської міської ради від 16.03.2020 №ПД-8-1448, з метою здійснення морального та матеріального заохочення працівників закладів охорони здоров’я комунальної форми власності міста Черкаси, Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:


1. Внести зміни до рішення міської ради від 16.03.2020 №2-5698 «Про затвердження міської програми місцевих стимулів для медичних працівників міста Черкаси на 2020 рік» (далі – Програма), а саме:

1.1. Абзац одинадцятий розділу 3 Програми після слів «загального фонду міського бюджету» доповнити словами і знаками «, а також медичних працівників, які безпосередньо зайняті на роботах з ліквідації підтверджених випадків захворювання серед людей на коронавірусну хворобу (COVID-19) – незалежно від джерел фінансування заробітної плати».

1.2. В абзаці четвертому розділу 6 Програми слова «які отримують заробітну плату за рахунок коштів міського бюджету» виключити.

1.3. У рядку 1 таблиці розділу 6 Програми і далі по тексту Програми слова «які отримують заробітну плату за рахунок коштів загального фонду міського бюджету» виключити.

1.4. Пункт 1 розділу 6 Програми доповнити абзацом такого змісту:

«Для медичних працівників, які безпосередньо зайняті на роботах з ліквідації підтверджених випадків захворювання серед людей на коронавірусну хворобу (COVID-19) – незалежно від джерел фінансування заробітної плати: міський бюджет, плата за послуги закладів охорони здоров’я, кошти за укладеними договорами з Національною службою здоров’я України, інші джерела, не заборонені законодавством.».

1.5. Розділ 8 Програми доповнити абзацом такого змісту:

«За умови неповного фінансового забезпечення Програми, виплата муніципальної премії медичним працівникам, які безпосередньо зайняті на роботах з ліквідації підтверджених випадків захворювання серед людей на коронавірусну хворобу (COVID-19), виплачується першочергово.».

2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Волошина І.В. та постійну комісію міської ради з питань охорони здоров’я, материнства, дитинства, сім’ї, соціального захисту, освіти, науки, культури, фізкультури та спорту.



















Міський голова





А.В.Бондаренко