Статус: Чинне












ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА






Друга сесія







РІШЕННЯ













Від

10.04.2020

2-5913







м.Черкаси







<









Про внесення змін до рішення Черкаської міської ради від 12.06.2018 №2-3419






>









Керуючись статтею 25, частиною 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», відповідно до статті 145 Господарського кодексу України, з метою ефективного балансового обліку комунального майна м. Черкаси в галузі освіти та необхідністю приведення юридичної адреси дошкільного навчального закладу (ясла-садку) комбінованого типу №77 «Берізка» Черкаської міської ради у відповідність до відомостей, що містяться в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно,Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:


  1. Внести зміни до рішення Черкаської міської ради від 12.06.2018 №2-3419 «Про визначення балансоутримувачів комунального майна м.Черкаси»:

    1. В додатку до рішення пункт 44 розділу «Заклади дошкільної освіти» викласти у наступній редакції:


44

Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) комбінованого типу №77 «Берізка» Черкаської міської ради

м.Черкаси, вул.Гоголя, 504/ вул. Юрія Іллєнка, 39


2. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради Воронова С.П. та постійну комісію міської ради з питань охорони здоров`я, материнства, дитинства, сім`ї, соціального захисту, освіти, науки, культури, фізкультури та спорту (Цегвінцева А.В.).



















Міський голова





А.В.Бондаренко