Статус: Чинне












ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА






Друга сесія







РІШЕННЯ













Від

24.03.2020

2-5759







м.Черкаси







<









Про надання дозволу на розроблення документації із землеустрою на земельну ділянку по вул. Пушкіна, 34, громадянці Деньзі В.А. (існуюче домоволодіння)







>









Розглянувши заяву громадянки Деньги В.А., керуючись статтями 12, 118, 120, 121, 122, 123 Земельного кодексу України та ст. 26 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:


1. Надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці Деньзі Валентині Альбертівні по вул. Пушкіна, 34, орієнтовною площею 0,0360 га безоплатно у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Згідно з висновком управління планування та архітектури департаменту архітектури та містобудування від 14.11.2019 № 87031-в на земельну ділянку по вул. Пушкіна, 34, наявні містобудівні обмеження щодо землекористування, пов’язані із розташуванням земельної ділянки в межах зони пам’яток археології «Середньовічні Черкаси» та заповідної території «Черкаські берегові схили».

2. Дозвіл на розробку документації із землеустрою надається за умови позитивного висновку служби охорони культурної спадщини.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на департамент архітектури та містобудування Черкаської міської ради та постійну комісію міської ради з питань земельних відносин архітектури, містобудування, реклами та комунальної власності (Савенко О.С.).





















Секретар міської ради





Я.В.Нищик