Статус: Чинне












ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА






Друга сесія







РІШЕННЯ













Від

24.03.2020

2-5751







м.Черкаси







<









Про надання дозволу на розроблення документації із землеустрою на земельну ділянку по вул. В’ячеслава Чорновола, 191, громадянці Федюк Р.Г. (існуюче домоволодіння)






>









Розглянувши заяву громадянки Федюк Р.Г., про надання дозволу на розроблення документації із землеустрою, керуючись статтями 12, 118, 120, 121, 122, 123, 134 Земельного кодексу України, Порядком оформлення прав на земельні ділянки у м.Черкаси затвердженого рішенням Черкаської міської ради від 09.02.2012 № 3-582 та ст.26 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:


1. Надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці Федюк Раді Григорівні по вул. В’ячеслава Чорновола, 191, орієнтовною площею 0,0597 га безоплатно у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Згідно з висновком управління планування та архітектури департаменту архітектури та містобудування № 47338-з від 02.07.2019 на земельну ділянку по вул. В’ячеслава Чорновола, 191, наявні містобудівні обмеження щодо землекористування, пов’язані із реалізацією містобудівної документації на частині земельної ділянки (в межах червоних ліній).

2. Землевпорядній організації при розробці документації із землеустрою врахувати, що вільна від капітальної забудови частина земельної ділянки, що потрапляє у зону перспективного розширення вулиці, надається громадянам в оренду для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд (присадибна ділянка).

3.Контроль за виконанням рішення покласти на департамент архітектури та містобудування Черкаської міської ради та постійну комісію міської ради з питань земельних відносин архітектури, містобудування, реклами та комунальної власності (Савенко О.С.).




















Секретар міської ради





Я.В.Нищик