Статус: Чинне












ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА






Друга сесія







РІШЕННЯ













Від

24.03.2020

2-5749







м.Черкаси







<









Про надання дозволу на розроблення документації із землеустрою на земельну ділянку по вул. Богдана Хмельницького, 148 громадянину Ломаку М.В. (вільна земельна ділянка в межах існуючого домоволодіння)







>









Розглянувши заяву громадянина Ломака М.В. про надання дозволу на розроблення документації із землеустрою, керуючись статтями 12, 118, 121, 122 Земельного кодексу України та ст. 26 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:


1. Надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянину Ломаку Миколі Володимировичу по вул. Богдана Хмельницького, 148, орієнтовною площею 0,0300 га безоплатно у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

2. Контроль за виконанням рішення покласти на департамент архітектури та містобудування Черкаської міської ради та постійну комісію міської ради з питань земельних відносин архітектури, містобудування, реклами та комунальної власності (Савенко О. С.).





















Секретар міської ради





Я.В.Нищик