Статус: Чинне












ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА






Друга сесія







РІШЕННЯ













Від

24.03.2020

2-5745







м.Черкаси







<









Про поновлення договору оренди землі громадянці Дорошенко А. В. по вул. Благовісній, 77 (лишки в межах існуючого домоволодіння)







>









Розглянувши заяву громадянки Дорошенко А. В. щодо поновлення договору оренди землі, відповідно до статей 12, 124, 125, 126 Земельного кодексу України, статті 33 Закону України “Про оренду землі” та статті 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:


1. Поновити громадянці Дорошенко Антоніні Вадимівні (ідентифікаційний номер **********) договір оренди земельної ділянки площею 0,0173 га (кадастровий номер **********:04:026:0037) по вул. Благовісній, 77 на 49 років для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Згідно з висновком управління планування та архітектури департаменту містобудування від 13.11.2019 № 89522-з на земельну ділянку площею 0,0173 по вул. Благовісній, 77 наявні містобудівні обмеження та обтяження землекористування, пов’язані із розміщенням частини земельної ділянки в межах червоних ліній вулиці Благовісної, тому оформлення прав на земельну ділянку необхідно проводити за умови внесення в документи запису про встановлення обмеження містобудівного характеру – заборону нового будівництва на земельну ділянку, що знаходиться в межах червоних ліній вулиці.

2. Земельну ділянку віднести до категорії земель житлової та громадської забудови.

Цільове призначення – для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (код КВЦПЗ – 02.01).

3. Громадянці, якій передано земельну ділянку в оренду укласти додаткову угоду до договору оренди землі з Черкаською міською радою протягом двох місяців з дати прийняття рішення.

4. Контроль за укладенням додаткової угоди до договору оренди землі з Черкаською міською радою та державною реєстрацією права оренди покласти на управління земельних ресурсів та землеустрою департаменту архітектури та містобудування Черкаської міської ради.

5. Головному управлінню Держгеокадастру в Черкаській області, в разі нездійснення громадянином дій, направлених на укладання договору оренди землі протягом двох місяців з дати прийняття рішення, вжити відповідних заходів по усуненню порушень законності користування земельною ділянкою.

6. Попередити землекористувача про необхідність виконання своїх обов'язків відповідно до вимог статті 96 Земельного кодексу України та про те, що право користування земельною ділянкою може бути припинено відповідно до вимог статей 141 та 143 Земельного кодексу України.

7. Доручити міськрайонному управлінню у Черкаському районі та м. Черкасах Головного управління Держгеокадастру у Черкаській області внести зміни до відповідних реєстрів.

8. Контроль за виконанням рішення покласти на департамент архітектури та містобудування Черкаської міської ради та постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, архітектури, містобудування, реклами та комунальної власності (Савенко О. С.).




















Секретар міської ради





Я.В.Нищик