Статус: Чинне












ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА






Друга сесія







РІШЕННЯ













Від

24.03.2020

2-5738







м.Черкаси







<









Про включення земельної ділянки до переліку земельних ділянок, право оренди яких пропонується для продажу на земельних торгах (у формі аукціону), та надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Генерала Момота






>









З метою виконання завдань по наповненню бюджету розвитку міста, враховуючи інвестиційну привабливість земельної ділянки, звернення громадян, довідку управління планування та архітектури від 02.12.2019 № 25875-01-25, відповідно до статей 12, 134-139 Земельного кодексу України, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Включити до переліку земельних ділянок, право оренди яких пропонується для продажу на земельних торгах (у формі аукціону), земельну ділянку по вул. Генерала Момота, орієнтованою площею 0,0050 га з метою розміщення закладу громадського харчування.

2. Надати департаменту архітектури та містобудування Черкаської міської ради дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Генерала Момота, орієнтованою площею 0,0050 га з метою розміщення закладу громадського харчування.

На земельну ділянку наявні містобудівні обмеження та обтяження землекористування пов’язані із розташуванням частини земельної ділянки в охоронній зоні навколо інженерних комунікацій.

Генеральним планом міста, затвердженим рішенням сесії Черкаської міської ради від 29.12.2011 № 3-505, на вищезазначеній земельній ділянці передбачена територія багатоповерхової житлової забудови. Відповідно до плану зонування території міста Черкаси», затвердженої рішенням Черкаської міської ради від 04.12.2014 № 2-513, земельна ділянка належить до житлової зони «Ж-3», в якій передбачено розміщення вищезазначеного об’єкта відповідно вимог державних будівельних норм.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на департамент архітектури та містобудування Черкаської міської ради та постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, архітектури, містобудування, реклами та комунальної власності (Савенко О.С.).



















Секретар міської ради





Я.В.Нищик