Статус: Чинне












ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА






Друга сесія







РІШЕННЯ













Від

24.03.2020

2-5736







м.Черкаси







<









Про зміну цільового призначення земельної ділянки по вул. Сергія Амброса, 21, яка перебуває у власності гр. Іващенко І.В.







>









Розглянувши проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності площею 0,0154 га гр. Іващенко Ірині Вікторівні для будівництва та обслуговування будівель торгівлі по вул. Сергія Амброса, 21, враховуючи висновки відповідних служб міста, витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності від 10.02.2020, номер запису про право власності 34380896, реєстраційний номер об’єкту нерухомого майна: 91625071101, відповідно до якого гр. Іващенко Ірині Вікторівні належить на праві власності земельна ділянка площею 0,0154 га (кадастровий номер – **********:01:016:0023), цільове призначення - для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (код КВЦПЗ – 02.01), Закон України «Про Державний земельний кадастр», відповідно до статей 12, 19, 20, 123, 125, 126, 186 Земельного кодексу України, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності площею 0,0154 га гр. Іващенко Ірині Вікторівні для будівництва та обслуговування будівель торгівлі по вул. Сергія Амброса, 21.

2. За основним цільовим призначенням земельну ділянку площею 0,0154 га (кадастровий номер – **********:01:016:0023) по вул. Сергія Амброса, 21, що перебуває у власності гр. Іващенко Ірини Вікторівни (ідентифікаційний код - **********), віднести до земель житлової та громадської забудови (для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (код КВЦПЗ – 03.07.).

На земельну ділянку наявні містобудівні обмеження та обтяження землекористування, пов’язані із розташуванням частини земельної ділянки в охоронній зоні навколо інженерних комунікацій та із реалізацією містобудівної документації (на частині земельної ділянки передбачена вулично-дорожня мережа), тому використання земельної ділянки можливе без права нового будівництва.

3. Зобов’язати гр. Іващенко Ірину Вікторівну:

3.1. Зареєструвати право власності на нерухоме майно в порядку, визначеному чинним законодавством.



3.2. У зоні проходження інженерних комунікацій вести обмежене землекористування відповідно до діючих норм і правил, забезпечувати безперешкодний допуск власників і експлуатаційних технічних служб для ремонту та експлуатації інженерних комунікацій.

4. Попередити власника земельної ділянки про необхідність виконання своїх обов’язків відповідно до вимог статті 91 Земельного кодексу України.

5. Доручити Міськрайонному управлінню у Черкаському районі та м.Черкасах головного управління Держгеокадастру у Черкаській області внести зміни до відповідних реєстрів.

6.Контроль за виконанням рішення покласти на департамент архітектури та містобудування Черкаської міської ради та постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, архітектури, містобудування, реклами та комунальної власності (Савенко О.С.).






















Секретар міської ради





Я.В.Нищик