Статус: Чинне












ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА






Друга сесія







РІШЕННЯ













Від

24.03.2020

2-5735







м.Черкаси







<









Про надання гр.Ярмоленку О.В. дозволу на розробку документації із землеустрою по вул. Сергія Амброса, 21 (з метою зміни цільового призначення земельної ділянки)







>









Розглянувши заяву громадянина Ярмоленка Олександра Володимировича щодо надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою зміни цільового призначення земельної ділянки, відповідно до статей 12, 20, 93, 123 Земельного кодексу України, враховуючи висновок управління планування та архітектури від 12.02.2020 № 01-05/9676 відповідно до статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:


1. Надати громадянину Ярмоленку Олександру Володимировичу (ідентифікаційний код – **********) дозвіл на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0389 га (кадастровий номер **********:01:016:0066) по вул. Сергія Амброса, 21 з метою зміни її цільового призначення з земель житлової та громадської забудови (для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (код КВЦПЗ – 02.01.) на землі житлової та громадської забудови (для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (код КВЦПЗ – 03.07.).



2. Контроль за виконанням рішення покласти на департамент архітектури та містобудування Черкаської міської ради та постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, архітектури, містобудування, реклами та комунальної власності (Савенко О.С.).






















Секретар міської ради





Я.В.Нищик