Статус: Чинне












ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА






Друга сесія







РІШЕННЯ













Від

24.03.2020

2-5733







м.Черкаси







<









Про безоплатну передачу лавок із сонячними батареями







>









З метою належного утримання та експлуатації лавок із сонячними батареями, які були встановлені Товариством з обмеженою відповідальністю «Черкасиенергозбут», у рамках реалізації соціальноорієнтованого проєкту «Енергію всім і без обмежень», розглянувши звернення Товариства з обмеженою відповідальністю «Черкасиенергозбут», керуючись пунктом 31 ст. 26, пунктом 5
ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати згоду на безоплатну передачу у власність територіальної громади міста Черкаси лавок із сонячними батареями, які розташовані на прилеглій до адміністративної будівлі Черкаської міської ради території по вул. Байди Вишневецького, 36, на території Черкаського міського зоологічного парку біля експозиції «Земля ведмедів і вовків», на оглядовому майданчику парку «Сосновий бір», у сквері ім. Богдана Хмельницького (між вулицями Байди Вишневецького, Парковим узвозом та Замковим узвозом).

2. Передати безоплатно, з метою подальшого утримання та експлуатації, лавку із сонячними батареями, яка розташована на прилеглій до адміністративної будівлі Черкаської міської ради території по вул. Байди Вишневецького, 36, на баланс департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради.

3. Передати безоплатно, з метою подальшого утримання та експлуатації, лавку із сонячними батареями, яка розташована на території Черкаського міського зоологічного парку біля експозиції «Земля ведмедів і вовків», на баланс Черкаського міського зоологічного парку, як внесок до Статутного капіталу підприємства вартістю 19 000,00 (дев’ятнадцять тисяч) гривень.

4. Передати безоплатно, з метою подальшого утримання та експлуатації, лавки із сонячними батареями (2 од.), які розташовані на оглядовому майданчику парку «Сосновий бір» та у сквері ім. Богдана Хмельницького (між вулицями Байди Вишневецького, Парковим узвозом та Замковим узвозом), на баланс комунального підприємства «Дирекція парків» Черкаської міської ради, як внесок до Статутного капіталу підприємства вартістю 38 000,00 (тридцять вісім тисяч) гривень.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради Удод І.І. та постійні комісії міської ради з питань земельних відносин, архітектури, містобудування, реклами та комунальної власності (Савенко О.С.)





















Секретар міської ради





Я.В.Нищик