Статус: Чинне












ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА






Друга сесія







РІШЕННЯ













Від

24.03.2020

2-5730







м.Черкаси







<









Про надання дозволу на списання дебіторської та кредиторської заборгованості з балансу комунального некомерційного підприємства «Третя Черкаська міська лікарня швидкої медичної допомоги»







>









Відповідно до статті 60 Закону «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 257, 258 Цивільного кодексу України, ст. 10 Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», пунктів 3.5, 4.2, 4.4 Порядку бухгалтерського обліку окремих активів та зобов’язань бюджетних установ та внесення змін до деяких нормативно-правових актів з бухгалтерського обліку бюджетних установ, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 02.04.2014 № 372, враховуючи клопотання департаменту охорони здоров’я та медичних послуг Черкаської міської ради, звернення директора КНП «Третя Черкаська міська лікарня швидкої медичної допомоги» від 27.01.2020 № 243, Черкаська міська рада,

ВИРІШИЛА:


1. Надати дозвіл на списання безнадійної дебіторської та кредиторської заборгованості з балансу комунального некомерційного підприємства «Третя Черкаська міська лікарня швидкої медичної допомоги» у сумі 67147,33гривень, а саме:

- дебіторська заборгованість – 52583, 99 гривень.;

- кредиторська заборгованість – 14563, 34 гривень.

2. Директору КНП «Третя Черкаська міська лікарня швидкої медичної допомоги» Федоруку О.Л. провести списання відповідно до п.1 цього рішення.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту охорони здоров’я та медичних послуг Черкаської міської ради Стадника О.М. та постійну комісію з питань охорони здоров’я, материнства, дитинства, сімї, соціального захисту, освіти, науки, культури, фізкультури та спорту (Цегвінцева А.В.).





















Секретар міської ради





Я.В.Нищик