Статус: Чинне












ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА






Друга сесія







РІШЕННЯ













Від

24.03.2020

2-5728







м.Черкаси







<









Про передачу у комунальну власність зовнішніх інженерних мереж водопостачання та водовідведення до будівлі КНП «Перший Черкаський міський ЦПМСД» по вул. Дахнівській, 34







>









Розглянувши звернення комунального некомерційного підприємства «Перший Черкаський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» (вих. від 21.08.2019 № 01-01/1927), згоду комунального підприємства «Черкасиводоканал» Черкаської міської ради (вих. від 11.07.2019 № 3081/04), щодо передачі на баланс підприємства зовнішніх інженерних мереж водопостачання та водовідведення до будівлі КНП «Перший Черкаський міський центр первинної медико-санітарної допомоги», керуючись п. 30 ст.26 та п. 5 ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати згоду на безоплатну передачу у власність територіальної громади м. Черкаси зовнішніх мереж водопостачання та водовідведення до будівлі комунального некомерційного підприємства «Перший Черкаський міський центр первинної медико-санітарної допомоги».

2. Передати безоплатно, з метою подальшої експлуатації, зовнішню мережу водопостачання та водовідведення до будівлі КНП «Перший Черкаський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» на баланс комунальному підприємству «Черкасиводоканал» Черкаської міської ради, як внесок до статутного капіталу підприємства вартістю 134608,33 (сто тридцять чотири тисячі шістсот вісім) гривень 33 копійки без ПДВ, в тому числі:

- ринкова вартість мережі водопостачання становить 41611,18 гривень без ПДВ;

- ринкова вартість мережі водовідведення становить 92997,15 гривень без ПДВ.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бордунос Л.І. та постійні комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, промисловості, транспорту, зв`язку, підприємництва, екології та охорони навколишнього середовища (Кіта І.М.) та з питань земельних відносин, архітектури, містобудування, реклами та комунальної власності (Савенко О.С.).





















Секретар міської ради





Я.В.Нищик