Статус: Чинне












ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА






Друга сесія







РІШЕННЯ













Від

24.03.2020

2-5722







м.Черкаси







<









Про розгляд петиції щодо встановлення регульованого світлофору та елементів примусового зниження швидкості руху транспорту по вул. Смілянській, 84 на пішохідному переході біля зупинки громадського транспорту «Комерційний технікум»







>









Керуючись ст.23-1 Закону України «Про звернення громадян», відповідно до ст.25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Черкаській міській раді, затвердженого рішенням Черкаської міської ради від 28.01.2016 № 2-143, та з метою оприлюднення порушених в електронній петиції питань, Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:


1. Електронну петицію щодо встановлення регульованого світлофору та елементів примусового зниження швидкості руху транспорту по вул. Смілянській, 84 на пішохідному переході біля зупинки громадського транспорту «Комерційний технікум» підтримати частково.


2. Доручити департаменту житлово-комунального комплексу подати до проекту Програми соціально-економічного і культурного розвитку м. Черкаси на 2020 рік пропозицію: «Капітальний ремонт вулиці Смілянської (встановлення регульованого світлофору на пішохідному переході біля зупинки громадського транспорту «Комерційний технікум») у м. Черкаси.


3. Контроль за виконанням рішення покласти на міського голову Бондаренка А.В., постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, промисловості, транспорту, зв’язку,  підприємництва, екології та охорони навколишнього середовища (Кіта І.М.).






















Секретар міської ради





Я.В.Нищик