Статус: Чинне












ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА






Друга сесія







РІШЕННЯ













Від

24.03.2020

2-5721







м.Черкаси







<









Про затвердження Статуту комунального підприємства «Черкасиелектротранс» Черкаської міської ради» в новій редакції та надання дозволу на внесення змін до відомостей про юридичну особу, що містяться в ЄДР






>









Керуючись пунктом 5 статті 57, статтею 78 Господарського Кодексу України та згідно зі статтею 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши звернення комунального підприємства «Черкасиелектротранс» Черкаської міської ради» від 09.01.2020 № 36, з метою уточнення розміру статутного капіталу комунального підприємства «Черкасиелектротранс» Черкаської міської ради» та приведення до норм чинного законодавства, для забезпечення можливості надання послуг щодо стоянки та зберігання спеціалізованого автомобіля для перевезення осіб з інвалідністю, Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити розмір статутного капіталу комунального підприємства «Черкасиелектротранс» Черкаської міської ради» у розмірі 85856998 грн. 93 коп. (вісімдесят п’ять мільйонів вісімсот п’ятдесят шість тисяч дев’ятсот дев’яносто вісім гривень 93 копійки).

2. Доповнити пункт 2.2. Статуту комунального підприємства «Черкасиелектротранс» Черкаської міської ради» «Основними напрямками діяльності Підприємства є:» позицією: «- допоміжне обслуговування наземного транспорту».

3. Затвердити Статут комунального підприємства «Черкасиелектротранс» Черкаської міської ради» у новій редакції, згідно з додатком.

4. Директору комунального підприємства «Черкасиелектротранс» Черкаської міської ради» Кучеру П.С. здійснити реєстрацію Статуту у встановленому порядку.

5. Визнати таким, що втратило чинність, рішення Черкаської міської ради від 13.12.2019 № 2-5393 «Про затвердження Статуту комунального підприємства «Черкасиелектротранс» Черкаської міської ради» в новій редакції».

6. Надати дозвіл комунальному підприємству «Черкасиелектротранс» Черкаської міської ради» (ЄДРПО 03328675) внести зміни до відомостей про юридичну особу, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, доповнивши види економічної діяльності (КВЕД) кодом 52.21 «Допоміжне обслуговування наземного транспорту».

7. Контроль за виконанням рішення покласти на департамент житлово-комунального комплексу та постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, промисловості, транспорту, зв’язку, підприємництва, екології та охорони навколишнього середовища (Кіта І.М.).




















Секретар міської ради





Я.В.Нищик




Додатки

2-5721 24.03.20 додаток.doc